Spinning-event 2024

09/06/2024


            

Spinning event 2024

Op zondag 9 juni 2024 gaan we wederom los met een spinning event. Dit keer niet op de Markt in Delft maar bij Sportcenter Allround in Den Hoorn. Er staan daar voor alle deelnemers 40 spinfietsen klaar. Gedurende drie uur zullen zij op een sportieve wijze geld inzamelen voor het goede doel. Iedereen weet nog heel goed wat een enorm succes dit event was in 2015, 2017 en 2019. Helaas hebben we 2021 moeten overslaan. Maar we gaan weer …..

 

SPINNEN VOOR HET WOONZORGCENTRUM AKKERLEVEN

Woonzorgcentrum Akkerleven

Om ouderen meer te laten bewegen en hun geheugen te stimuleren.

Met onze actie willen wij een bijdrage leveren aan Woonzorgcentrum Akkerleven in Schipluiden voor de aanschaf van een fietslabyrinth. Hiermee kunnen de bewoners van Akkerleven virtuele, interactieve fietstochten maken op diverse locaties all over the world. De routes maken het leuker en makkelijker om in beweging te blijven. Natuurroutes (met zonlicht) geven een gevoel van rust, wat de fietser helpt ontspannen. Fietsroutes door een bekende omgeving roepen herinneringen op en stimuleren het geheugen.

 
Het spinning event vindt plaats bij Sportcenter Allround in Den Hoorn onder de bezielende leiding van uw instructeur Jan Bovelander. En u ziet het op de video. De fietsen staan al voor u klaar.

 

Download hier uw Deelnemersboekje-spinnen 2024 voor meer informatie over het goede doel en dit event.

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de leden van de Club van 100 én Onze sponsoren en alle donateurs, deelnemers, vrijwilligers en iedereen die ons en het goede doel een warm hart toedraagt.

Programma

Het spinnen is van 13.00 uur tot 16.00 uur. Uiteraard worden de eerste spinners al ruim voor die tijd vanaf 12:00 uur verwacht.

Hieronder het programma van de dag:
12.00 Aanmelden voor deelname / afhalen van fietsnummer
12.30 Welkomstwoord door onze Voorzitter
13.00 Start 1e sessie van het spinning event
13:50 Einde 1e sessie en fietswissel
14.00 Start 2e sessie van het spinning event
14:50 Einde 2e sessie en fietswissel
15.00 Start 3e en laatste sessie van het spinning event
15.50 Einde laatste sessie van het spinning event
16:00 Gelegenheid tot een drankje en een hapje in de kantine van Sportcenter Allround
17.00 Bekendmaking resultaat van het event

Vanaf 18.00 uur is Sportcenter Allround gesloten.

Er zijn ter plaatse kleed- en doucheruimten en voorzieningen waar u zich kunt omkleden, verfrissen en douchen. Tijdens het spinnen zullen wij voor voldoende water zorgen zodat u in ieder geval voldoende kunt drinken.

Inschrijven

Wilt u meedoen aan dit prachtige Spinning event? U kunt zich als team opgeven of als individuele deelnemer?

Deelname als team

Hoe?

In plaats van de ‘traditionele’ sponsorbijdrage, bieden we u de mogelijkheid aan om met uw Bedrijf, uw Afdeling, uw Sportvereniging of uw Vriendengroep aan teambuilding te doen terwijl u geld inzamelt voor het goede doel.

Hoe precies?

De Lions Club Delft regelt:
– 40 Spinningfietsen op zondag 9 juni 2024
– 2 Spinning Coaches die 3 keer een workout van 1 uur aanbieden
– De spinningfietsen die voor € 100,00 per uur ter beschikking staan
De opdracht is om dus tenminste € 100,00 aan ‘fondsenwerving’ per fiets te organiseren: bij familie, vrienden of door middel van een bijdrage van het bedrijf of de instelling waar het team voor werkt of de vereniging waar het team sport.
Download de PowerPointPresentatie-Teambuilding 2024.

Wilt u meedoen als team? Klik dan op de onderstaande button.
DEELNAME ALS TEAM

 

Individuele deelnemer

Uiteraard kunt u ook als individuele deelnemer op deze dag gaan spinnen. De kosten voor de individuele deelname bedragen € 20,00 per uur per fiets. Deze kosten kunnen via de de betaalpagina “ik doneer” worden overgemaakt op onze de bankrekening. Naast de kosten voor de deelname aan het event verwachten wij van elke deelnemer een maximale sponsorinspanning. Het zou mooi zijn als iedere deelnemer in zijn/haar eigen omgeving minstens €100,00 aan sponsorgeld binnenhaalt. Denk bijvoorbeeld aan het inzamelen van sponsorgeld bij familie, vrienden en collega’s. Of start een sponsoractie onder het motto “Voor een tientje ben jij mijn Fietsvriendje”, bak cupcakes of ga gewoon met de pet rond.
De voorwaarden van deelname staan in het deelnemersboekje. Registratie van uw sponsorbedrag kan op de achterzijde van het deelnemersboekje.
Onder de deelnemers met de hoogste sponsorbijdrage worden mooie prijzen verdeeld.

Wilt u meedoen als individuele deelnemer? Klik dan op de onderstaande buttons.
INDIVIDUELE DEELNAME

 

Download hier uw Deelnemersboekje-spinnen 2024

Ik wil sponsoren

De Lions Club Delft heeft als doel om geld bijeen te brengen voor de aanschaf van een fietslabyrinth. De inzet van onze leden is dan ook volledig op vrijwillige basis. Daarmee beperken we de kosten verbonden aan de organisatie van een dergelijk evenement tot een absoluut minimum. Zodat uw bijdrage volledig naar het goede doel gaat.

Zonder de bijdragen van onze sponsoren kunnen wij het Spinning event niet organiseren. Wij zijn onze sponsoren samen met onze deelnemers, donateurs, “Club van 100” en vrijwilligers dan ook zeer veel dank hiervoor verschuldigd.

U kunt de Stichting Acties Lions Club Delft steunen door het leveren van bijvoorbeeld een materiële of een financiële bijdrage. Een aantal sponsoren zijn u al voor gegaan.

Heeft u interesse en denk u ons te kunnen steunen? Neem voor inlichtingen contact op met:

Dhr. A.C. Bauwens
T: 0651105361
E: info@lionsactiesdelft.nl

"Club van 100"

De Stichting Acties Lions Club Delftse is dankbaar voor de ruimhartige steun van onze sponsoren en de leden van onze “Club van 100“. Samen met onze donateurs, deelnemers en vrijwilligers zorgen zij er voor dat deze actie een groot succes wordt.

Wordt ook lid van onze “Club van 100”. We zullen u dan op de dag van het event de ruimte geven om reclame te maken voor uw bedrijf of instantie. Bovendien zullen wij u met uw naam en logo opnemen op onze webpagina van de “Club van 100” met een verwijzing naar uw eigen website.

U kunt lid worden van onze “Club van 100” door zonder verdere verplichtingen eenmalig een bedrag van minimaal 100 Euro op rekeningnummer NL48INGB0000009535 t.n.v. Stichting Acties Lions Club Delft onder vermelding van C100 en uw naam over te maken. Vergeet dan niet ook het onderstaande formulier in te vullen. U krijgt dan tevens per email een bevestiging van uw donatie. Wenst u bovendien een factuur, dan sturen wij deze als bijlage aan u toe.

Of betaal via onze “ik doneer” pagina.

Als dank hiervoor, krijgt u een naamsvermelding als lid van de “Club van 100” op onze internetsite.

Doneren?

Wilt u ons financieel ondersteunen in onze actie?

Uw donatie is van harte welkom! Doneer via onze “ik doneer” pagina.