Spinning-event 2019

08/09/2019


            

Spinning-event 2019

 

Op zondag 8 september 2019 gaan we wederom los met een spinning-event op de Markt in Delft. Voor de Nieuwe Kerk staan dan voor alle deelnemers meer dan 100 spinfietsen klaar. Gedurende drie uur zullen zij op een sportieve wijze geld inzamelen voor het goede doel. Iedereen weet nog heel goed wat een enorm succes dit event was in 2015 en 2017. We gaan …..

 

SPINNEN VOOR HET KINDERZOMERFEEST
Ieder Kind Verdient Een Actieve En Zorgeloze Vakantie

 
Met onze actie willen wij een bijdrage leveren aan de stichting Delftse Vakantie Activiteiten voor het organiseren van het grote KinderZomerFeest in 2020.
 

 

Download hier uw informatieboekje voor meer informatie over het goede doel en dit event.

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de leden van de Club van 100 én Onze sponsoren en alle donateurs, deelnemers, vrijwilligers en iedereen die ons en het goede doel een warm hart toedraagt.

Programma

Het spinnen is van 13.00 uur tot 16.00 uur. De Markt zal vanaf 9.00 uur worden ingericht als Sportpaleis. Dan beginnen we met de aanvoer en opbouw spinningfietsen. Tevens worden dan alle stands aangevoerd en opgebouwd. Hieronder het programma van de dag.

12.00 aanmelden voor deelname / afhalen van fietsnummer
12.30 welkomswoord door onze Wethouder van Sportzaken
12:45 dansevent
13.00 start 1e sessie van het spinning-event
16.00 einde laatste sessie van het spinning-event
16.00 start muzikale afsluiting
17.00 eerste bekendmaking resultaat event

Vanaf 18.00 uur gaan we de boel weer afbreken en zorgen we dat de Markt schoon en netjes wordt achtergelaten.

Er zijn ter plaatse geen kleed- en doucheruimten of andere voorzieningen waar u zich kunt omkleden of na het spinnen kunt verfrissen. Tijdens het spinnen zullen wij voor voldoende water zorgen zodat u in ieder geval voldoende kunt drinken.

Inschrijven

Wilt u meedoen aan dit prachtige Spinning-event? U kunt zich als team opgeven of als individuele deelnemer?

Deelname als team

Hoe?

In plaats van de ‘traditionele’ sponsorbijdrage, bieden we u de mogelijkheid aan om met uw Bedrijf, uw Afdeling, uw Sportvereniging of uw Vriendengroep aan team-building te doen terwijl u geld inzamelt voor het goede doel.

Hoe precies?

De Lions Club Delft regelt:
– 100 Spinfietsen op de Markt in Delft op Zondag 8 September 2019
– 3 Spinning Coaches die 3 keer een workout van 1 uur aanbieden
– De fietsen die voor € 100,00 per uur ter beschikking staan
De opdacht is om dus tenminste € 100,00 aan ‘fondsenwerving’ per fiets te organiseren: bij familie, vrienden of door middel van een bijdrage van het bedrijf of de instelling waar het team voor werkt of de vereniging waar het team sport.
Download de PowerPointPresentatie Teambuilding.

Wilt u meedoen als team? Klik dan op de onderstaande button.
DEELNAME ALS TEAM

 

Individuele deelnemer

Uiteraard kunt u ook als individuele deelnemer op deze dag gaan spinnen. De kosten voor de individuele deelname bedragen € 10,00 per uur per fiets. Deze kosten kunnen via de de betaalpagina “ik doneer” worden overgemaakt op onze de bankrekening. Naast de kosten voor de deelname aan het event verwachten wij van elke deelnemer een maximale sponsorinspanning. Het zou mooi zijn als iedere deelnemer in zijn/haar eigen omgeving minstens €100,00 aan sponsorgeld binnenhaalt. Denk bijvoorbeeld aan het inzamelen van sponsorgeld bij familie, vrienden en collega’s. Of start een sponsoractie onder het motto “Voor een tientje ben jij mijn Fietsvriendje”, bak cupcakes of ga gewoon met de pet rond.
De voorwaarden van deelname staan in het deelnemersboekje. Registratie van uw sponsorbedrag kan op de achterzijde van het deelnemersboekje.
Onder de deelnemers met de hoogste sponsorbijdrage worden mooie prijzen verdeeld.

Wilt u meedoen als individuele deelnemer? Klik dan op de onderstaande buttons.
INDIVIDUELE DEELNAME

 

Download hier uw deelnemersboekje

Ik wil sponsoren

De Lions Club Delft heeft als doel om geld bijeen te brengen voor de organisatie van het KinderZomerFeest door de Delftse Vakantie Activiteiten. De inzet van onze leden is dan ook volledig op vrijwillige basis. Toch zijn er helaas kosten verbonden aan de organisatie van een dergelijk evenement. Hierbij moet u denken aan o.a. de huur van de spinfietsen, het transport hiervan naar en van Delft, het podium, de kramen, de inzet van de EHBO-mensen, de goodie-bags met inhoud en de geluidsinstallatie.

Zonder de bijdragen van onze sponsoren kunnen wij het Spinning-event niet organiseren. Wij zijn onze sponsoren samen met onze deelnemers, donateurs, ” Club van 100″ en vrijwilligers dan ook zeer veel dank hiervoor verschuldigd.

U kunt de Stichting Acties Lions Club Delft steunen door het leveren van bijvoorbeeld een materiële of een financiële bijdrage. Een aantal sponsoren zijn u al voor gegaan.

Heeft u interesse en denk u ons te kunnen steunen? Neem voor inlichtingen contact op met:

Dhr. A.C. Bauwens
T: 0651105361
E: info@lionsactiesdelft.nl

"Club van 100"

De Stichting Acties Lions Club Delftse is dankbaar voor de ruimhartige steun van onze sponsoren en de leden van onze “Club van 100“. Samen met onze donateurs, deelnemers en vrijwilligers zorgen zij er voor dat deze actie een groot succes wordt.

WIN EEN GLOEDNIEUWE SPINFIETS!

Onder de leden van de “Club van 100” zal op de dag van het Spinning-event een gloednieuwe spinfiets worden verloot. Deze fiets is door SportsArt gratis ter beschikking gesteld.

Dit is al reden genoeg om je op te geven als lid.

U kunt lid worden van onze “Club van 100” door zonder verdere verplichtingen eenmalig een bedrag van minimaal 100 Euro op rekeningnummer NL48INGB0000009535 t.n.v. Stichting Acties Lions Club Delft onder vermelding van C100 en uw naam over te maken. Vergeet dan niet ook het onderstaande formulier in te vullen. U krijgt dan tevens per email een bevestiging van uw donatie. Wenst u bovendien een factuur, dan sturen wij deze als bijlage aan u toe.

Of betaal via onze “ik doneer” pagina.

Als dank hiervoor, krijgt u een naamsvermelding als lid van de “Club van 100” op onze internetsite.

Doneren?

Wilt u ons financieel ondersteunen in onze actie?

Uw donatie is van harte welkom! Doneer via onze “ik doneer” pagina.