Aardbeien-, Asperges & Wijnactie 2023

 

HELAAS! De uiterste besteldatum is bereikt. Er kunnen geen bestellingen meer worden geplaatst!

Maar niet getreurd. Volgend jaar zijn we er weer.

 

 

U kent ons natuurlijk van de jaarlijkse kerstbomenverkoop en de tweejaarlijkse Spinningactie op de Markt. Samen met onze collega’s van de Lions Club Venray stonden wij jarenlang in de Choorstraat met onze bekende blauwe kraam voor de verkoop van aardbeien en asperges. Sinds de Covid-19-pandemie lopen de verkopen van de aardbeien en asperges digitaal en kunnen de bestellingen worden opgehaald in onze Sociëteit Standvastigheid aan de Phoenixstraat. 

   

Het is nog steeds een gezamenlijke actie met de Lions uit Venray. Zij zorgen ervoor dat de asperges vers uit het Limburgse komen. De aardbeien worden in Pijnacker gekweekt en zijn, zoals mag worden verwacht, wederom vol van  smaak. Tezamen met een lekkere rode en/of witte wijn, is uw Moederdag compleet.

Vanwege deze gezamenlijke actie hebben we ook twee goede doelen waar we ons voor inzetten.

RK Stadsdiaconaat Delft en omstreken

Een gedeelte van het ingezamelde geld zal worden gedoneerd aan het RK Stadsdiaconaat Delft en omstreken. De Stichting Rooms-Katholiek Stadsdiaconaat Delft e.o. (RKSD) is een kerkelijke organisatie die zich in haar visie baseert op Bijbelse uitgangspunten en traditie. In een snel veranderende samenleving die bovendien de laatste jaren door een financiële en economische crisis wordt geteisterd, is er een in aantallen groter wordende groep mensen die het niet meer kunnen bijbenen, die het moordende tempo van onze samenleving niet meer bijhouden. Als kerkelijke organisatie kan het RK Stadsdiaconaat hier niet werkloos toezien.

Één van de activiteiten die de RKSD organiseert zijn de maandelijkse maaltijdvieringen. Elke derde zaterdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) is er een viering met maaltijd in de Maria van Jessekerk op de Burgwal. De maaltijd wordt gratis door het Stadsdiaconaat aangeboden. De Lions Club Delft wil met de aardbeien-,  asperge- en wijnverkoop een bijdrage leveren aan de kosten.

Zie voor meer informatie: https://www.rkstadsdiaconaatdelft.nl/

of klik op onderstaand logo.

Onze collega Lions uit Venray zamelen geld in voor het Daan Theeuwes Centrum. Het Daan Theeuwes Centrum is een landelijk specialistisch revalidatiecentrum dat zich richt op een specifieke doelgroep: jonge mensen tussen 16 en 35 jaar met ernstig niet-aangeboren hersenletsel. Daarmee is deze focuskliniek uniek in Nederland. Onze specialisten bieden maatwerk in intensieve klinische en poliklinische neurorevalidatie.

Zie voor meer informatie: https://www.daantheeuwescentrum.nl/

of klik op onderstaand logo.

 

En U kunt ons en hen daarbij helpen.

Dit jaar verkopen wij wederom aardbeien en asperges maar ook een mooie rode en witte wijn.

            

U kunt uw doosje verse Hollandse aardbeien, uw (halve) kilootje verse Limburgse asperges en een heerlijk frisse en zachte Zuid-Afrikaanse witte wijn of een smaakvolle Argentijnse rode wijn met een aangename structuur en een sappige afdronk vooraf bestellen.

Wilt u ons helpen met onze actie? Plaats dan uw bestelling via onderstaand bestelformulier en wij verzorgen dan uw Moederdag verrassing voor zondag 14 mei 2023.

U kunt uw bestelling dan op zaterdag 13 mei 2023 tussen 10.00 en 14.00 uur komen ophalen bij de Sociëteit Standvastigheid aan de Phoenixstraat 9 te Delft.

Geen tijd om zelf langs te komen. Geen nood! Voor een luttel bedrag komen we het bij u thuis in Delft e.o. afleveren.

U kunt bestelling plaatsen tot en met 10 mei 2023.

 

Indien u geen gebruik wilt maken van de betaling via het Internet kunt u de kosten van uw bestelling ook direct overmaken op het rekeningnummer NL48 INGB 0000009535 ten name van de Stichting Acties Lions Club Delft onder vermelding van de naam waaronder u de bestelling heeft geplaatst en de besteldatum.

Indien u nadere informatie wenst over onze Aardbeien-, Asperges- & Wijnactie 2023 kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres info@lionsactiesdelft.nl of via telefoonnummer 0651105361 (Dhr. A. Bauwens).

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op grond van de op 25 mei 2018 in werking getreden AVG moet de Stichting Acties Lions Club Delft u om toestemming vragen voor het gebruik van uw persoonsgegevens. Deze gegevens zullen slechts gebruikt worden voor de activiteiten van de stichting en voor geen ander doel. Door het invullen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.