Aardbeien-, Asperges & Wijnactie 2022

U kent ons natuurlijk van de jaarlijkse kerstbomenverkoop en de tweejaarlijkse Spinning-actie op de Markt. Tot vorig jaar kon u de Lions Club Delft op de zaterdag voor Moederdag ook in de Choorstraat met onze bekende blauwe kraam aantreffen. Samen met onze collega’s van de Lions Club Venray stonden wij daar al jaren voor de verkoop van aardbeien en asperges. Vanwege de Covid-19-pandemie ging de verkoop het vorige jaar echter niet door. Als alternatief hebben wij de aardbeien en asperges toen digitaal verkocht. Vanwege het grote succes heeft de club besloten dit in 2022 te herhalen. 

   

Het is nog steeds een gezamenlijke actie met de Lions uit Venray. Zij zorgen ervoor dat de asperges vers uit het Limburgse komen. De aardbeien worden in Pijnacker gekweekt en zijn, zoals mag worden verwacht, wederom vol van  smaak. Tezamen met een lekkere rode en/of witte wijn, is uw Moederdag compleet.

Vanwege deze gezamenlijke actie hebben we ook twee goede doelen waar we ons voor inzetten.

Daan Theeuwes Centrum

Een gedeelte van het ingezamelde geld zal worden gedoneerd aan het Daan Theeuwes Centrum voor Intensieve Neuro revalidatie waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel onder begeleiding kunnen revalideren. Ieder jaar krijgen ca. 19.000 jongen in het ziekenhuis de diagnose Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Enkele honderden jongvolwassenen lopen ernstig hersenletsel op. Om die reden is in 2018 het Daan Theeuwes Centrum opgericht. Het centrum richt zich vooral op mensen tussen de 16 en 35 jaar. Zie voor meer informatie https://www.daantheeuwescentrum.nl/

of klik op onderstaand logo.

 

Stadsboerderij Delft

Het overige deel zal worden geschonken aan De Stadsboerderij Delft. Evenals vorig jaar willen ook nu weer de Stadsboerderij een steuntje in de rug geven. Was het geld vorig jaar bedoeld voor het realiseren van een waterproject. Dit jaar zamelen we geld in voor wat meer algemene zaken die in en rondom de boerderij moeten gebeuren. Zie voor meer informatie over de Stadsboerderij Delft kijk dan op https://buytendelft.nl/.

of klik op onderstaand logo.

 

En U kunt ons en hen daarbij helpen.

Dit jaar verkopen wij wederom aardbeien en asperges maar ook een mooie rode en witte wijn.

       

Omdat we niet in de Choorstraat kunnen staan met onze kraam voor de losse verkoop, kunt u uw doosje verse Hollandse aardbeien, uw kilootje verse Limburgse asperges en een heerlijk frisse en zachte Italiaanse witte wijn of een smaakvolle Italiaanse rode wijn met een aangename structuur en een sappige afdronk, vooraf bestellen.

Wilt u ons helpen met onze actie? Plaats dan uw bestelling via onderstaand bestelformulier en wij verzorgen dan uw Moederdag verrassing voor zondag 8 mei 2022.

U kunt uw bestelling dan op zaterdag 7 mei 2022 komen ophalen bij de Sociëteit Standvastigheid aan de Phoenixstraat 9 te Delft. U krijgt van ons nog een bericht binnen welk tijdslot we u daarvoor verwachten.

Geen tijd om zelf langs te komen. Geen nood! Voor een luttel bedrag komen we het bij u thuis in Delft e.o. afleveren.

U kunt bestelling plaatsen tot en met 4 mei 2022.

Bestelformulier Wijn Aardbeien Asperges 2022

Bestelformulier voor de Aardbeien-, Asperges- en Wijnactie 2022 van de Lions Club Delft
 • Prijs: 4,25 € Aantal:
 • Prijs: 6,00 € Aantal:
 • Prijs: 12,00 € Aantal:
 • Prijs: 9,00 € Aantal:
  Frisse geur van wit fruit, perzik en florale tonen. In de mond is hij fris, zacht en wisselen rijpe smaken zich af met frisse smaken. Lekker sappig.
 • Prijs: 9,00 € Aantal:
  Zwoel rood fruit, pruimen en kruidigheid in de geur. De smaak is rijk, fruitig en elegant. Perfect in balans.
 • Prijs: 24,50 € Aantal:
  Doosje verse Hollandse aardbeien à 400 gram met 1 kg Verse Limburgse asperges en 1 Fles Tormaresca Paiara Puglia Bianco 2018- witte wijn
 • Prijs: 24,50 € Aantal:
  Doosje verse Hollandse aardbeien à 400 gram 1 kg Verse Limburgse asperges 1 Fles Tormaresca Paiara Puglia Rosso 2018 - rode wijn
 • Prijs: 33,00 € Aantal:
  Doosje verse Hollandse aardbeien à 400 gram met 1 kg Verse Limburgse asperges en 1 Fles Tormaresca Paiara Puglia Bianco 2018 - witte wijn en 1 Fles Fles Tormaresca Paiara Puglia Rosso 2018 - rode wijn
 • Indien u een of meer van onze wijnen heeft besteld, dienen uw leeftijd te controleren.
 • Indien u gebruik wilt maken van de optie dat wij uw bestelling bij u thuis komen afleveren in Delft e.o., kunt u dit met de keuze "JA" hier aangeven. De kosten hiervoor bedragen 2,50 Euro. En vergeet u vooral niet om ook uw adresgegevens in te vullen. Deze dienst is alleen van toepassing voor de postcodes 2600, 2601, 2611, 2614, 2616, 2622 t/m 2629, 2635 en 2645.
 • Wellicht heeft u een voorkeur voor een bepaald tijdslot tussen 12.00 uur en 16.00 uur of heeft u een andere opmerking. U kunt dit dan hier aangeven.
 • De Stichting Acties Lions Club Delft maakt voor de betalingen via Ideal gebruik van de diensten van Mollie. Per transactie betalen wij 0,36 Euro. Indien u deze kosten voor ons wilt dragen, kunt u hier "JA" aanvinken.
 • 0,00 €

Indien u geen gebruik wilt maken van de betaling via het Internet kunt u de kosten van uw bestelling ook direct overmaken op het rekeningnummer NL48 INGB 0000009535 ten name van de Stichting Acties Lions Club Delft onder vermelding van de naam waaronder u de bestelling heeft geplaatst en de besteldatum.

Indien u nadere informatie wenst over onze Aardbeien-, Asperges- & Wijnactie 2022 kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres info@lionsactiesdelft.nl of via telefoonnummer 0651105361 (Dhr. A. Bauwens).

De actie is mede mogelijk gemaakt door:

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op grond van de op 25 mei 2018 in werking getreden AVG moet de Stichting Acties Lions Club Delft u om toestemming vragen voor het gebruik van uw persoonsgegevens. Deze gegevens zullen slechts gebruikt worden voor de activiteiten van de stichting en voor geen ander doel. Door het invullen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.